Fillers

Stylage fillers, som kommer från laboratoires VIVACY Frankrike. Stylage fillers är den nya tredje generationens filler.

Stylage är säker, hållbar och världens mest högklassiga sortiment av filler, innehåller hyaluronsyra som är ett kroppseget, icke animaliskt och är ej permanent. Hyaluronsyra ger vår hud fukt och volym.

Stylage är den enda filler som innehåller den naturliga antioxidanten mannitol ,som ger mindre svullnad och rodnad direkt efter behandlingen och kunden kan direkt återgå till dina vardagliga sysslor.

Stylage finns i tolv olika varianter med och utan bedövningen lidokaine. Stylage filler injiceras under huden.

Vi behandlar med Stylage S för fina linjer, M för rynkor, veck och läppar, L för djupa veck, XL och XXL för volym i kinder, haka och käkvinklar. Stylage special Lis för konturer, läppar och återfuktning.

Stylage innehåller bedövningsmedlet lidokaine som går att jämföra med tandläkarbedövning för att kunden skall få en behaglig behandling.

Hållbarheten Du får en mycket liten svullnad och rodnad efter behandlingen och kan direkt återgå till dina vardagliga sysslor.

Hur länge håller resultatet? Stylage S, M och L håller i minst 9-12 månader, XL och XXL i 12-18 månader.

Innan behandling

Behandlings tid 1 timma till alla kunder, då jag vill att ni skall få lugn och ro och känna er trygga med det behandlingen innebär.

Du som kund får god tid att ställa eventuella frågor

Information om hur behandlingen går och dina önskemål inför behandlingen

Fyller i journal

Bedövar med Tapin salva

Tar före bilder

Under behandlingen

Som kund är du med hela tiden, vi kikar och du guidar mej ( jag är givetvis med och guidar dej som kund fram till ditt önskade slutgiltiga resultat ).

Jag sticker lite så kikar vi tillsammans hur vi går vidare med fyllningen genom hela behandlingen.

Efter din behandling masserar / skulpturerar vi det behandlade området och tar efterbilder.

Alla behandlingsområde bygger jag upp med största försiktighet, då det är jätte viktigt att ta hänsyn och vara rädd om ansiktets anatomi så det inte blir för stor volym.

“Förstärker, förskönar och förnyar din naturliga skönhet”