Om oss

Camilla Giaretta, Millis Skönhetskrypin

Camilla Giaretta | Ägare

1981 steg Camilla längst upp på prispallen som Svensk ungdomsmästarinna i Umeå för att sedan åka till Tyskland och Frankrike för att representera Svenska Ungdomslandslaget i simning. Millis Skönhetskrypin startade 2016 av Camilla Giaretta. Camilla är, sedan 2011, Legitimerad Sjuksköterska med mer än 14 års erfarenhet inom ambulans- och akutsjukvård.

Camilla utför behandlingar inom bland annat fillers, botox, microneedling, plasma pen och kemisk peeling.

Utbildningar

Specialistutbildad i estetiska injektionsbehandlingar hos Inject Academy Stockholm
Fillers – 2016
Botox – 2018
Profhilo IBSA – 2020

Skönhetsskolan i Borås
Plasma pen – 2018
Kemisk peeling -2018
Microblading -2018

Vi har patientansvarsförsäkring.

Vi önskar dig varmt välkommen till vår rofyllda och mysiga klinik i Uddevalla och Vänersborg!

“Min företagsfilosofi är att med stor säkerhet och bra produktval, förfina och stärka din naturliga skönhet. Mina estetiska injektionsbehandlingar filler, botox, profhilo, hyalase samt ansiktsbehandlingar plasma pen och microneedlig, utför jag själv i enlighet med vetenskapligt dokumenterade behandlingar. Tack alla kunder för ett fantastiskt 2021. Jag ser nu fram emot ännu ett fantastiskt 2022!”

Camilla Giaretta,
Ägare | Millis Skönhetskrypin

Dr. Anna

Anna tog examen 2009, medicinsk skola, Atens Universitet. 2011 blev hon Legitimerad Läkare i Sverige och sedan 2017 specialistutbildad inom ögonsjukdomar. 2012 arbetade hon på Ögonkliniken i Uddevalla som ögonläkare och med ögonkirurgi, med särskilt intresse för ögonlocksplastik-kirurgi och ögonoperation för gråstarr.

Kosmetiska behandlingar började hon med 2016 efter sedvanliga utbildningar både i Sverige och Europa, samt aktivt deltagande i flera workshops i samband med internationella kongresser.

2018 började Anna sitt samarbete med Camilla på Millis Skönhetskrypin och utför, förutom kosmetiska behandlingar med botox och fillers med mera, även medicinska behandlingar med Botoxinjektioner och ögonlocksoperationer.