Jag mår bättre och tycker det är lika roligt varje gång jag får komplimanger! Det ser så naturligt ut!

Lena, 56 år

 21-04-2023

Det ser så naturligt ut!

Ibland kan man vilja ha lite hjälp för att åldras med värdighet. Det säger Lena, som är en återkommande kund hos Millisskönhetskrypin. Lena uppskattar den varma stämningen, professionalismen och – så klart – slutresultatet!

När vi får kontakt med Lena har hon precis avslutat dagens sista åk i skidbacken. Den 56-åriga tandhygienisten har alltid nära till skratt och berättar om det höga förtroendet hon känner varje gång hon är på Millisskönhetskrypin:

– Jag har känt Camilla i många år, sedan hon arbetade som ambulanssjuksköterska. Hon har en fantastisk förmåga att lyssna, se just mina behov, komma med förslag på behandlingsform utifrån mina förutsättningar och ser till att få fram det allra bästa resultatet.

Lena beskriver stämningen vid varje besök som otroligt varm och trevlig, med många skratt. Både Camilla och Sebastian är väldigt duktiga på att förklara hur allt fungerar och tar alltid väl hand om alla kunder.

Lena har gjort olika behandlingar, som botox, profhilo, filler och 8D HIFU. “Små ingrepp som gör stor skillnad”, som hon själv beskriver det. Att förändra utseendet har aldrig varit något mål, bara att förstärka den naturliga skönheten och förbättra det som redan finns:

– När jag en gång fick kommentaren “vad sur du ser ut” när jag var jätteglad då kände jag att det var dags att göra något åt arg-rynkan mellan ögonen.

Med åldern kommer ju oundvikligen vissa förändringar i ens kropp. Vissa saker går enkelt och snabbt att åtgärda om man känner att man vill det. Lena väljer Millisskönhetskrypin både för känslan när hon kommer in, och känslan när hon är klar:

– Jag mår bättre och tycker det är lika roligt varje gång jag får komplimanger! Behandlingarna förändrar inte utan förstärker den naturliga skönheten och jag är alltid nöjd med resultatet. Det ser så naturligt ut!