“Jag har passerat 50-strecket och ville göra något för att känna mig lite piggare och fräschare. Det är något jag vill göra för mig själv och min egen självkänsla.”

Marianne, 50 år

 17-03-2023

Toppmodern behandling i välkomnande miljö

Marianne hittade till Millisskönhetskrypin via sin dotter. Efter att ha gått till andra skönhetskliniker ville hon prova något nytt – och kunde inte vara mer nöjd!

Att jobba som frisör innebär ofta att vara mån om sitt yttre. Marianne beskriver varför hon vände sig till Millis Skönhetskrypin:

– Jag har passerat 50-strecket och ville göra något för att känna mig lite piggare och fräschare. Det är något jag vill göra för mig själv och min egen självkänsla.

En skönhetsklinik är en plats där människor kan hitta sätt föryngra sig och förstärka sin naturliga skönhet. Det är särskilt viktigt med tryggheten, att det är en plats där alla känner sig helt bekväma och i lugn och ro kan diskutera igenom behandlingarna och de förväntade resultaten. Där säger Marianne att hon känner sig väldigt väl omhändertagen av personalen:

– Oh ja, verkligen! Det är superviktigt att vända sig till någon som naturligtvis är utbildad och kan sin grej, men som också ser mig som kund utifrån mitt perspektiv.

Med sin långa erfarenhet rekommenderade Millisskönhetskrypin att Marianne provade 8D HIFU, som kunde matcha Mariannes önskemål och förväntningar. Det är en behandlingsform som använder den senaste ultraljudstekniken för att stimulera kollagen- och elastinproduktionen i hudens djupare lager. Det blir helt enkelt ett ansiktslyft som inte kräver några injektioner, har snabb läkning och ingen konvalescenstid. Något Marianne är särskilt nöjd med:

– 8D HIFU passade mig bra. Jag kände mig lite öm i huden i någon vecka, men det var inget som syntes. Effekten kommer snabbt!

En fantastiskt mysig miljö med välkomnande och glada människor, så beskriver Marianne sin sammantagna känsla av Millisskönhetskrypin.

Vi tackar för förtroendet och de vänliga orden!